Bröllop i Stockholm

Om ni vill ha ett oförglömligt bröllop i Stockholm så har ni kommit rätt. Vi erbjuder ett magiskt bröllop i Stockholm och dess vackra skärgård.

Att genomföra sin vigsel på eller vid vattnet är många blivande pars dröm. Något som är otroligt efterfrågat men få kan erbjuda. Speciellt så det känns privat och personligt.

AtSea är en mobil anläggning och kan lägga till vid er privata kaj eller ankra upp utanför valfri plats i Mälaren eller Skärgården. Med vår nya plats i Threestar Marina mitt i stockholm kan vi nu erbjuda ännu bättre lösningar. AtSea har en 80 kvm terass på övervåningen och en rymlig terass på fördäck anpassat för mindre sällskap som vill ha något utöver det vanliga.

Vi samarbetar med ett antal olika bröllopsanordnare och kan erbjuda allt från catering till blomsterarrangemang, chokladfontän, trubadurer och andra personliga arrangemang och lösningar.

Eftersom varje vigsel blir personlig har vi en bröllposkoordinator som tar hand om er från start till mål. Vårt mål är att Ni ska känna er trygga genom hela processen som för de allra flesta är något man gör en gång i livet. Vi ger er ett bröllop i Stockholm som ni aldrig kommer att glömma!

Skicka en förfrågan så återkommer vi inom kort!
info@atseaevent.se

Tillsammans uppfyller vi din dröm!