AtSea jobbar nu för en hel stadsdel av AtSea fartyg. SeaView!

Vi önskar och hoppas att fler fick uppleva denna form av boende för det är helt fantastiskt! Ett flytande hem som går att flytta var du vill så länge det är isfritt. En månad i stan, en vecka ute i skärgården, några dagar i en hamn eller bara bryggsegla en sommar och komma bort från allt! Men med alla bekvämligheter som din vanliga bostad erbjuder. Med egen produktion av både vatten och el samt septitank kan man stanna ute under flera veckor utan att behöva gå iland!

En lösning för boenden, sommarstuga, bastuflotte, restaurang, café, bar, hotelverksamhet eller vad din fantasi kommer på!
Vi jobbar för en stadsdel med denna vision i grunden. En självförsörjande marina med självförsörjande enheter!

Vi berättar mer om detta här!

 

Bygglov
En "MultiPurpose Boat" kan framföras med egen maskin och med styrinrättning te.x. utombordare vilket betraktas som “fritidsbåt” och behöver därför inget bygglov. Det krävs dock att man tar en tur för att inte bli anklagad för permanent bygge. För att vara på den säkra sidan så kontrollera alltid med din kommun för att slippa problem efteråt. I och med att du har ett flytande fritidshus som kan köras så innebär det en extra upplevelse då du kan glida fram på fjärden eller förtöja in en härlig vik över helgen.

 

 

Boendelösningar/verksamhet

 

 

En ny model

 

 

Den ultimata lyxvillan, klubben, resort eller restaurang på vattnet

 

 

En mobil marina med bostäder och olika verksamheter