Romantiska Vigslar
Anneli har 10 års erfarenhet inom bröllopsbranschen och förrättning av romantiska vigselceremonier både i Sverige och utomlands. Tillsammans med AtSea tar Anneli hand om allt mellan himmel och jord inom vigsel.

MPC-Eventbyrå
MPC är ett evenemangsbolag med bas i Stockholm. MPC har 12 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder. Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå.

HyrEnChokladfontän.se
Med ett stort sortiment av godsaker till festen!

Avanza kajak
Avanza Kayak & Outdoor har sedan starten 1986 specialiserat sig på hopfällbara kajaker och kanoter. Dom representerar idag de ledande tillverkarna Feathercraft, Klepper och Pakboats. I sortimentet finns även uppblåsbara kajaker och kanoter från Feathercraft, Alpacka Raft och Gumotex.

med fler!

Vi letar alltid efter nya och spännande samarbeten för att få visa upp och utveckla lösningen.

Är du entreprenör och ägare av mark vid vattnet där vi kan utveckla en flytande stadsdel, ägare av en lösning som passar med vår, ett företag som vill synas och utveckla din verksamhet, sitter i kommunen med ansvar för stadsplanering.

Tveka då inte på att höra av dig!