Artister

Vi har samarbeten med olika artister med olika stilar för att erbjuda en unik upplevelse på ert event. Här presenterar vi dessa och vid förfrågan återkommer vi med offert tilsammans med artisten beroede på era onskemål, hur lång tid dom ska uppträda, vilket tema och andra önskemål.

 

 

 

Low Noise
Low Noise är det perfekta Live-bandet för de tillställningarna där musiken inte får ta över utan bara finnas där som en härlig krydda i miljön. I grunden är vi en trio med ett annorlunda koncept som består av sång, percussion och ståbas där vi spelar alla olika möjliga genrer.

 

Soundflower
Soundflower vill förmedla en kärleksfull stämning med klassiker från sexti och sjuttiotalet men också nyare låtar. Vårt scenuttryck som återkommer i backdrop och kläder skulle kunna beskrivas som " Bohemian Chic ". Vi kan erbjuda Soundflower som duo med sång och akustisk gitarr eller växa skalbart upp till fullt band med, Keyboard, bas trummor, blås och kör. Soundflower har många års erfarenhet av att stå på scen och turnerar gärna runt i hela Europa.

Vi kan även erbjuda en hyllningskonserten Cornelis och Damerna. Med glimten i ögat och närhet till publiken hyllar vi våra älskade artister Cornelis Vreeswijk, Monica Zetterlund och Barbro Hörberg.

Kom och dela en kväll tillsammans med oss i en absolut ”vinyl” stämning. Ni kommer bland annat att får höra våra arrangemang av: Gamla älskade barn, Ögon känsliga för grönt, En Halvböj blues, Gröna små äpplen, Trasiga skor, Grimasch om morgonen och mycket mer… Mer information hittas på cornelisochdamerna.se

 

Samuel Gajicki
Samuel är en 30 årig trubadur med lång erfarenhet av fester och event i alla dess slag. Vad han själv tycker är viktigt är att ni som lyssnar känner er hemma och avslappnade när han spelar. Att sjunga med och ha kul ska komma naturligt!

Är det lugn och behaglig musik till minglet eller middagen ni söker? Då har ni hittat rätt! 

Är det fullständigt ös där vi alla avslutar med ett danståg på däck för att han sen ska lära alla hur man gör en bakåtvolt uti vattnet med gitarr? Då har ni hittat rätt!

Jag spelar en salig blandning ifrån 60-talet till nutid och har en låtlista ni kan få kika på vid förfrågan. 

När Samuel inte jobbar som trubadur så arbetar han som låtskrivare åt Anders Bagges förlag Dreamhill. Han spelar även bakom andra artister. Bland annat var han med i Globen och O2 arena London när Andreas Moe öppnade för John Mayer. Har spelat med Erik Segerstedt ifrån EMD m.fl. 

www.youtube.com/samuelgajickimusic

Jag hoppas ni gillar det ni hör på länken och att vi ses på ert event!